Britanicul Rag'N'Bone Man vine pentru prima dată în România. Va concerta la District 23, festivalul din Timișoara VIDEO

0
Publicat:

Artistul britanic Rag’n’Bone Man este ultimul nume mare confirmat la festivalul District 23, care va avea loc în perioada 16-18 iunie 2023, pe Aerodromul Cioca de lângă Timișoara. Aici vor fi prezenți peste 30 de artiști și trupe de muzică.

Rag'N'Bone Man FOTO Northernsoul.me.uk
Rag'N'Bone Man FOTO Northernsoul.me.uk

Rory Charles Graham, după numele real, s-a născut în 29 ianuarie 1985, și a devenit cunoscut după primul său hit single “Human” – lansat în 2016, iar albumul său de debut, numit “Human” a apărut în februarie 2017. 

A urmat școala Ringmer Community College, de unde a fost exmatriculat, iar apoi s-a înscris la Uckfield Community Technology College. 

La vârsta de 15 ani a intrat într-o trupă de hip hop folosind numele Rag ‘N’ Bonez. 

Când s-a mutat în Brighton, a intrat în formația Rum Committee, alături de care a evoluat câțiva ani. 

În jurul anului 2011, Graham a început să lucreze cu casa de discuri britanică de hip-hop High Focus, lansând o serie de înregistrări cu ei. 

În 2014, colaborând cu Mark Crew, Graham a lansat un EP, “Wolves” alături de mai mulți artiști hip-hop. Anul următor a urmat o nouă compilație, “Disfigured”, dar și colabărări cu nume precum The Rum Committee, Bastille, Vince Staples, Button Eyes, Kate Tempest și Gorillaz. 

Apoi a început să activeze pe cont propriu sub numele de Rag’n’Bone Man. A câștigat British Breakthrough Act și Choice Award în 2017 la Brit Awards. 

“Life by Misadventure” este al doilea album de studio al cântărețului și compozitorului britanic Rag’n’Bone Man. A fost lansat pe 7 mai 2021. 

Piesa “Anywhere Away From Here” este cântată în duet cu Pink. 

În cadrul festivalului District 23 vor fi prezenți peste 30 de artiști și trupe de muzică. Printre numele mari de afară care au confirmat participarea se mai află Clean Bandit și Tom Odell. Din Serbia va veni formația SARS. De asemenea, îi vom avea și pe BUG Mafia, Connect-R, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus sau The Prototypes. 

Noi artiști urmează a fi anunțați în cursul lunii aprilie, iar organizatorii promit un line-up de excepție. 

Anul acesta, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, trei festivaluri din zonă – Flight Festival, Vest Fest și Magnetic – se unesc într-unul singur, sub denumirea de District23 - un festival de muzică care susţine „edutainmentul“ (educație prin arta spectacolului) sustenabilităţii prin mişcare, care devine astfel cel mai mare festival de muzică din această parte a României.  

 Biletele sunt deja puse în vânzare pe Iabilet.ro.

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite