Război total între Ponta şi Orban: Dragă Ludovic, eu m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcolizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a răspuns la atacurile venite din partea lui Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Victor Ponta, liderul Pro România şi fost premier, l-a atacat foarte dur pe premierul Ludovic Orban pe tema poziţionării acestuia faţă de privatizarea parţială a sistemului de sănătate.

„N-am votat acest Guvern în noiembrie. Stiam că domnul Orban nu e în stare. După 3 luni aţi ajuns toţi la această concluzie. Foarte bună înţelegerea să pice acest guvern. Doar cei de la USR nu şi-au dat seama. Am spus public şi citez «nu înţeleg care a fost caracterul de urgenţă a ordonanţei, fără dezbateri, fără analiză, care să destabilizeze sistemul de sănătate», după cum a spus Raed Arafat. Cu mine acum această ordonanţă m-au convins, voi vota moţiunea”, a declarat Victor Ponta în Parlament. 

Fostul premier a lansat un atac fără precedent la adresa lui Ludovic Orban: „Dragă Ludovic, eu m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcolizare. Acele clinici de azi le puteţi plăti din bani publici. Succes!”, a completat Victor Ponta. 

Răspunsul lui Ponta a venit după ce Ludovic Orban l-a criticat pe liderul Pro România că vrea să voteze moţiunea de cenzură.

„Cel mai tare m-a mirat un lider politic că are o atitudine critică la adresa spitalelor private. Dar el unde s-a operat? Nu la un spital privat? Da, la unul privat. Dar nu din România, ci din Turcia. Şi dacă Guvernul va cădea astăzi, va cădea în picioare, iar românii vor susţine proiectele noastre“, declarase Ludovic Orban.

Scandal la dezbaterea moţiunii. Lider PNL: „Să vă fie ruşine! Nu poţi jigni Guvernul”. Orban, dezlănţuit: „Timp de trei ani l-aţi slugărit pe Dragnea“

Surse. Cele trei nume de premier cu care va merge PSD la Cotroceni

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei