Un bărbat care fuge cu o bere în mână, simbolul rezistenţei londonezilor în faţa atentatelor

Un bărbat care fuge cu o bere în mână, simbolul rezistenţei londonezilor în faţa atentatelor

Un bărbat alergând cu un pahar de bere în mână a devenit simbolul modului de viaţă şi al rezistenţei londonezilor în faţa atentatelor teroriste, în urma atacului de sâmbătă seara de pe Podul Londrei, scrie unilad.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginea unui bărbat care fuge ţinând în mână un pahar cu bere, îndepărtându-se de locul în care a avut loc atentatul terorist care a cauzat 7 morţi şi cel puţin 48 de răniţi, a devenit, pe reţelele de socializare, simbolul rezistenţei londonezilor în faţa terorii. Fotografia a fost distribuită pe Twitter, utilizatorii având în general comentarii apreciative la adresa necunoscutului care a refuzat să arunce berea în timp ce fugea spre a fi în siguranţă.

„De asta ISIS nu va câştiga niciodată. Atacul tocmai a avut loc, dar tipul din dreapta refuză să-şi verse halba. Naziştii, IRA au încercat. N-au câştigat“, este comentariul publicat pe Twitter de o utilizatoare.

„Acest bărbat a plătit preţul londonez (aluzie la preţurile mari ale produselor vândute în Londra comparativ cu alte locuri, n.r.) pentru o halbă. Doar nu era să lase atacurile să-l oprească din a se bucura de ea. Te salutăm!“, a comentat un alt utilizator.

Şapte oameni au murit şi 48 sunt răniţi şi internaţi în cinci spitale din Londra în urma atacurilor de sâmbăta seara în centrul capitalei Marii Britanii, a anunţat duminică Serviciul de ambulanţă din capitala britanică. Victimele au fost lovite intenţionat de microbuz de culoare albă în apropiere de staţiei London Bridge. Un al doilea incident a avut loc în Borough Market.
citeste totul despre: