Aplicaţia cu care te asiguri că faci sex consensual

Aplicaţia cu care te asiguri că faci sex consensual

După tot scandalul #metoo, legat de hărţuirea sexuală, vremurile în care trăim sunt destul de tulburi. Se pare că nimeni nu mai ştie exact graniţa dintre abuz şi consens. În ajutorul acestor persoane sare o aplicaţie care creează un pseudo-contract de sex, prin care te asiguri că partenerul este de acord cu relaţia intimă.

Apple şi-a cerut scuze clienţilor săi pentru faptul că încetinea intenţionat iPhone-urile mai vechi şi le oferă acestora reduceri semnificative | apple

Apple şi-a cerut scuze clienţilor săi pentru faptul că încetinea 
intenţionat iPhone-urile mai vechi şi le oferă acestora reduceri 
semnificative

Apple a publicat pe site-ul oficial o scrisoare prin care îşi cere scuze faţă de clienţii săi pentru faptul că a încetinit intenţionat iPhone-urile mai vechi pentru a putea conserva mai bine bateria acestora. Recunoaşterea oficială a atras după sine un scandal destul de mare, iar compania din Cupertino a fost chiar şi dată în judecată de mai multe ori pentru acest lucru.

Cât de mulţi bani a câştigat Tim Cook, CEO-ul Apple, în 2017 | apple

Cât de mulţi bani a câştigat Tim Cook, CEO-ul Apple, în 2017

Încă de când a fost chemat să-l înlocuiască pe Steve Jobs, misiunea lui Tim Cook în fruntea Apple avea să fie una extrem de dificilă. Nu numai că trebuia să crească compania care tocmai îşi pierduse fondatorul şi creierul, dar totul venea şi într-o perioadă în care concurenţa era pe val şi începea să câştige rapid segmente importante de piaţă.

Mobile
Articol publicitar

Smartphone-ul devine smarterphone!

Smartphone-ul devine smarterphone!

De Crăciun, Vodafone aduce în prim-plan felul în care tehnologia apropie generaţiile. Abonamentele prin care telefonul nu consumă datele incluse atunci când accesează aplicaţiile preferate aduc cele mai tari experienţe, iar diferenţele dintre părinţi şi copii devin din ce în ce mai mici atunci când filmuleţele şi muzica îi aduc împreună!

Noile tehnologii joacă un rol important pentru dezvoltarea unui startup, iar utilizarea eficientă a acestora poate face diferenţa între succes şi eşec în business. Luni, 17 februarie, Tim O’Brien, General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft, va urca pe scena TechHub Bucharest pentru a vorbi despre deschiderea faţă de noile tehnologii şi modul în care startup-urile pot beneficia ca urmare a utilizării acestora.

acum 4 ani · comentarii (0)

Vă puteţi imagina o zi fără să vă folosiţi de telefonul mobil? Pur şi simplu, puteţi să-l închideţi şi să-l aruncaţi într-un sertar fără să vă gândiţi că cineva ar putea să vă sune şi fără să mai verificaţi miile de mesaje FB la fiecare zece minute? Puteţi să renunţaţi la maşinăria asta care ne cam comandă viaţa şi starea de spirit? Eu pot şi nu sunt singura.

acum 4 ani · comentarii (5)

Femeile când sunt „supi“ mănâncă ciocolată şi chipsuri, şi se uită la seriale siropoase şi proaste. Bărbaţii când sunt „sup“ se îmbată sau plătesc femei care să le curme, cu o unduire din şolduri, depresia. Companiile mari când sunt în „depre“ cumpără alte companii mai mici alături de care încep să se uite la seriale din trecut, siropoase şi optimiste. În această ordine de idei, Microsoft a cumpărat Nokia.

acum 5 ani · comentarii (6)

Facebook a lansat aseară serviciul Facebook Home, o aplicaţie care transformă orice telefon cu Android într-o fereastră către Facebook, către prietenii tăi virtuali şi către interacţiuni. Dar mie mi se pare totul un Kitsch. Unul excepţional din punct de vedere al marketingului.

acum 5 ani · comentarii (4)

Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

acum 3 ani · comentarii (2)

Orange Nura e unul dintre acele terminale pe care le găseşti la operatori, sub brand propriu. Telefonul a fost lansat la Mobile World Congress din Barcelona 2015 şi a fost considerat primul model premium din oferta Orange. Cu toate acestea, cuvintele trebuie alese bine, pentru că premiumul de pe Nura e diferit de ceea ce te aştepţi de la un flagship.

acum 3 ani · comentarii (0)

Până nu demult pentru a face muzică trebuia să ai în primul rând ceva cunoştinţe legate de muzică, un instrument la care să faci această muzică şi multă imaginaţie. Din fericire sau din păcate, esenţa muzicii s-a cam schimbat, iar acum cu astea (tabletele) poţi face mai mult decât cu o mini orchestră. Aşa că astăzi vă arătăm cât de uşor este să îţi impresionezi prietenii, chiar dacă nu ştii nici o boabă despre muzică.

acum 3 ani · comentarii (0)

Nu-i aşa că v-aţi săturat de review-urile în care tot ce aflaţi sunt specificaţiile tehnice. Ei bine, şi eu. În ziua de astăzi e foarte greu să mai găseşti lucruri diferite la telefon, aşa că trebuie să te concentrezi pe ceea ce îţi transmite, dacă preţul e corect sau dacă are o calitate optimă, faţă de ceea ce declară producătorul.

acum 3 ani · comentarii (0)

Sunt unul dintre cei mai tineri viceprimari din România şi cu siguranţă sunt cel mai tânăr viceprimar din Bucureşti. Am crescut odată cu dezvoltarea tehnologică, am mers la Politehnică tocmai pentru că am simţit că în tehnologie stă viitorul meu, am lucrat cu tehnologia, am contribuit la dezvoltarea ei şi acum îmi doresc ca tehnologia să cucerească şi ultima redută: adminstrarea oraşului şi a sectorului în care trăim.

acum 3 ani · comentarii (0)

Linia de telefoane Samsung Galaxy a fost pentru consumatori  mereu  o alternativa  a iPhone-ului, doar că de plastic. De la boom-ul lui Galaxy S3, unde lumea fugea din rândurile Apple Store-urilor ca cei scăpaţi pentru a cumpăra un S3,  cu toţii am aşteptat ca Samsung să scoale fundul de pe scaun şi să rupă din nou gura târgului, Calitate, sticlă, aluminiu, putere şi nu o să-mi fie frică de cuvântul ăsta - Design.

acum 3 ani · comentarii (2)

Nu am testat niciodată un HTC One şi mi-am format impresiile despre gama aceasta de la distanţă. Întâmplarea a făcut să mă ţin departe de One M7 şi de One M8. Eu nu am plictiseala altora atunci când văd un M9. Şi cu privirea asta proaspăt am putut să-mi fac o părere despre HTC One M9, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dar pe care nu vei dori să-l cumperi niciodată.

acum 3 ani · comentarii (8)

După ce în 2014, când a lansat Samsung Galaxy S5, firma sud-coreeană părea deja în derivă, ieri a demonstrat la Barcelona că are cu adevărat argumentele pentru a fi în top. Deşi nu renunţă la năravul de a copia cel mai bun design, Samsung Galaxy S6 şi acum, noul Samsung Galaxy S6 Edge, au şi avantaje, dincolo de criticile internetului.

acum 3 ani · comentarii (1)
Postari Recente