La Adevărul Live despre comerţul online în România şi pregătiri de Black Friday

Cât de bine merge comerţul online în România 

La Adevărul Live, l-am avut invitat pe Radu Vîlceanu, fondator ContentSpeed, despre comerţul online local, despre ce l-ar putea impulsiona, dar şi despre Black Friday 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă

ContentSpeed este o companie cu o experienţă de peste un deceniu în dezvoltare de site-uri e-commerce şi implementare soluţii de arhitectură pentru comerţ online. Radu Vîlceanu, fondatorul companiei, a venit la Adevărul Live să discutăm despre noile trenduri, despre ce mai poate avea succes în acest domeniu, dar şi despre ce mai cumpără românii.

La final de noiembrie ne aşteptăm la Black Friday 2015, iar acesta va fi unul dintre subiectele abordate. Chiar dacă nu a fost o explozie în comerţul online, lucrurile s-ar putea schimba în următorii ani, pe măsură ce oamenii îşi cumpără tot mai multe dispozitive mobile şi accesul la tehnologie este mai răspândit. 

Vîlceanu consideră că oamenii vor cumpăra, indiferent că sunt multe promoţii de-a lungul anului sau nu, deoarece Black Friday vine fix înainte de Crăciun şi oamenii vor dori să ofere cadouri. Reducerile nu vor fi la cele mai noi produse, dar cele cu vechime de peste şase luni vor beneficia de preţuri bune. Întreaga discuţie este disponibilă în videoclipul de mai sus.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

citeste totul despre: