Statele Unite au folosit în premieră două arme noi în contextul bombardamentelor din Siria. Cât de bine au funcţionat

Statele Unite au folosit în premieră două arme noi în contextul bombardamentelor din Siria. Cât de bine au funcţionat

Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii şi Franţa au lansat un atac cu rachete asupra unor puncte strategice din Siria, ca răspuns la folosirea de arme chimice întreprinsă de regimul preşedintelui Bashar Al-Assad. Atacul forţelor aliate a fost unul de succes, şi a reprezentat o premieră, în ceea ce priveşte folosirea unor arme noi.

Apple va renunţa la parteneriatul cu Intel şi îşi va produce propriile procesoare pentru MacBook şi iMac | apple

Apple va renunţa la parteneriatul cu Intel şi îşi va produce propriile procesoare pentru MacBook şi iMac

Compania Intel nu se află într-o perioadă prea bună. Rivalii de la AMD au recuperat rapid teren, prin lansarea gamei Ryzen, procesoare de calitate apropiată dar mai ieftine, iar vânzările încep să scadă din ce în ce mai mult. După toate aceste veşti proaste, Intel mai primeşte una. Apple ar putea renunţa la parteneriatul care durează de peste zece ani.

Apple lansează cel mai ieftin iPad de până acum | apple

Apple lansează cel mai ieftin iPad de până acum

Apple a lansat un nou model de iPad, care devine, automat, şi cel mai ieftin din oferta companiei americane. Noua tabletă, care se numeşte, simplu, iPad, are un ecran de 9,7 inch retina display, care foloseşte designul tradiţional al tabletelor Apple, cu sistem de securizare Touch ID integrat în butonul fizic de sub ecran.

Google Maps a „învăţat“ limba română

Google Maps a „învăţat“ limba română

Utilizatorii români pot folosi, începând de astăzi, Google Maps în limba română. Google a anunţat că serviciul Maps este disponibil acum şi în limba română, iar modificare este deja vizibilă în cadrul aplicaţiei. Utilizatorii pot schimba limba de afişare din meniul lateral.

Sony A9 – un aparat aproape perfect [TECH REVIEW]

Sony A9 – un aparat aproape perfect [TECH REVIEW]

Eram curios să văd ce însemnă noul senzor din Sony A9 şi am îndrăznit să-l cer pentru nişte teste. Am avut timp să mă joc cu el câteva zile şi chiar l-am luat la o filmare serioasă cu client şi actori,  pe post de camera B, ca să pot aduce apoi materialul la etalonaj pentru a-l chinui serios.

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 3 ani · comentarii (1)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 3 ani · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 3 ani · comentarii (0)

Bogdan Hossu este unul dintre tinerii antreprenori ai României şi unul care a aplicat foarte bine conceptul „sunt propriul meu şef“. În prezent, are o companie care activează în IT şi alta în consultanţă pentru contractarea de fonduri europene.

acum 3 ani · comentarii (0)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 4 ani · comentarii (4)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 4 ani · comentarii (1)

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 4 ani · comentarii (7)
Postari Recente