Articol publicitar

Evolio lansează un smartwatch cu GPS destinat în special iubitorilor de sport şi activităţi în aer liber

Evolio lansează un smartwatch cu GPS destinat în special iubitorilor de sport şi activităţi în aer liber

X-watch Sport este cel mai nou model de ceas inteligent Evolio, dotat cu receptor GPS de mare precizie precum şi cu alţi senzori. Noul model de smartwatch permite localizarea geografică precisă, monitorizarea cu mare acurateţe a mişcării şi obţinerea în timp real de informaţii precum altitudine, presiune atmosferică, temperatură, puls etc.

X-watch Sport aduce ca noutate în gama Evolio posibilitatea de măsurare precisă a mişcării utilizând şi receptorul GPS integrat. Acesta permite o calculare exactă  a mişcării reale şi implicit a energiei consumate, luând în considerare atât distanţa parcursă cât şi diferenţa de altitudine. X-watch Sport monitorizează sporturi precum ciclism, alergare, drumeţie montană etc.

O altă noutate a noului model X-watch Sport  este funcţia Cardio dinamică, ce măsoara pulsul în timp real şi în mod continuu.

X-watch Sport are un ecran tactil IPS de 1,3 inch, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph etc.

Ceasul este compatibil cu sistemele de operare Android şi IOS,  şi are implementate toate funcţiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri şi citi notificări de tip: SMS, Facebook, Wathsapp, Skype, etc.

X-watch Sport dispune de un docking station cu acumulator, ce poate fi folosit ca baterie externă, pentru ca ceasul să poată fi reîncărcat complet în orice moment.

“Piaţa de wearables a înregistrat în primele 4 luni din 2017 un progres semnificativ, de aproximativ 120 % faţă de perioada similară a anului trecut. Evolio a înregistrat un succes remarcabil pe această piaţă situându-se în top 3 branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vândut smarwatch Evolio este modelul X-watch Pro cu peste 20.000 de unităţi vândute în ultimele 12 luni”, a declarant Liviu Nistoran, CEO şi fondator Evolio.”

Ceasul inteligent X-watch Sport va fi disponibil din luna iunie în reţelele de retail la preţul recomandat de vânzare de 699 lei.

Primele 50 de ceasuri comandate online de pe site-ul Evolio, www.evolio.ro, pot fi achiziţionate, începând de astăzi 31 mai 2017, la preţul promoţional de 499 lei.  

Despre Evolio

Evolio este brandul românesc cu cea mai largă gamă de produse electronice, IT şi de telecomunicaţii, fiind lider de piaţă în categoria brandurilor locale pe segmentele: GPS, drone, ceasuri inteligente şi camere video de acţiune.

 

citeste totul despre: