Mouratoglou, renegat de colegii săi de breaslă, în cazul Halep. „Ar fi trebuit să încaseze mai multe gloanțe”

0
Publicat:

Tot mai mulți antrenori se dezic de colegul lor de breaslă Patrick Mouratoglou. Francezul e pus la zid pentru că și-a asumat prea târziu vina în cazul Simonei Halep și când a făcut-o, a avut o reacție timidă. Ultimul pe listă este fostul său colaborator, Sascha Bajin, care ulterior le-a pregătit pe Naomi Osaka, Kristina Maldenovic sau Karolina Pliskova.

Simona Halep și antrenorul care a ruinat-o, Patrick Mouratoglou. Foto Getty images
Simona Halep și antrenorul care a ruinat-o, Patrick Mouratoglou. Foto Getty images

Toată discuția a plecat de la un dialog între Kim Clijsters și Andy Roddick: „Cred că cel mai mare semn de întrebare este legat de echipa ei. Îmi este foarte greu să accept că nu există nicio consecință pentru echipă, că doar sportivul plătește”, a declarat fosta jucătoare belgiană referitor la cazul Simona Halep, care a fost completată de Roddick: „Patrick Mouratoglou a preluat controlul, dar cred că ceva este putred la mijloc. Înțeleg că suntem responsabili, dar mă deranjează că Mouratoglou nu a ieșit imediat în față să vorbească, nu doar într-un videoclip, ci să răspundă la întrebări.

Nu e corect ca doar jucătorii să suporte consecințele

Dacă eu aș fi luat parte la asta, să îi dau o substanță cuiva care are încredere în mine, aș încerca să încasez cât mai multe gloanțe pentru acea persoană. Aș spune «Eu i-am dat substanța, este vina mea!». Înțeleg că ea este singura care poate plăti pentru că substanța este în corpul ei și ea a avut de câștigat, dar este foarte ciudat”.

Acum, Sascha Bajin a scris pe platforma X: „Cred că a descoperit ceva Kim. Îi împărtășesc gândurile despre antrenorii care oferă suplimente jucătorilor. Nu cred că este corect ca doar jucătorii să suporte consecințele. Ce părere aveți?”, i-a întrebat el pe cei care-l urmăresc.

După audierile în fața judecătorilor de la TAS, Simona Halep a fost încurajată de Boris Becker, care s-a arătat de partea româncei în cazul de dopaj. „Îți tin pumnii, Simo!!! Meriți un verdict bun și sper să te întorci pe teren. Ne lipsești!”, i-a transmis legenda germană lui Halep, în timp ce fostul jucător spaniol Alex Corretja i-a scris jucătoarei noastre: „Toate cele bune”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite