Maia Morgenstern, experiență ciudată la o nuntă, pe litoral: „Sala de bal s-a golit. Au plecat...”

0
Publicat:

Actrița Maia Morgenstern a trăit o experiență mai puțin obișnuită în seara exploziilor de la Crevedia. Ea se afla la o nuntă când s-a întâmplat nefericitul eveniment și a relatat pe pagina sa de socializare despre ce a trăit acolo.

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern

Ieri am fost la petrecere, mare petrecere”, începe actrița relatarea ei pe Facebook.

Cu caracter privat, sărbătoare cu bucurie, eveniment important. Hai, să n-o mai fac pe misterioasa: nuntă! Și la nuntă, ca la nuntă! Veselie mare, bucurie, chef! Cum e normal, cum e bine.

Cum avem și dorința și nevoie, din când în când. Da, avem nevoie să petrecem, să chefuim, să dansăm, hai să jucăm, să chiuim”, continuă ea.

După ce glumește, apoi, pe seama corectorului, care scrie „chinuim” în loc de „chiuim”, relatează mai departe depsre ce s-a îtâmplat după momentul exploziilor.

La nuntă, ca la nuntă! Lume multă, Veselie, dans, mâncare bună, băutură, lăutari. Mirii frumoși, nașii fericiți, rude apropiate, rude îndepărtate, prieteni dragi. Prieteni de tot felul! Prieteni de familie, prieteni de-o viață, sau prieteni noi..oameni..Nuntașii! Noi toți! Petreceam fericiți: nuntă, bă! Muzică bună, glume. Râsete. Și iar dans, joc și voie bună. În cel mai bun sens. Și eu? Și eu jucam de mama focului; cam într-un picior (că am fractură de menisc!) da' nu-i nimic”, mai relatează ea.

Medicii au plecat de la nuntă, imediat după explozii

Și deodată..parcă sala de bal s-a golit. Fără multe discuții, fără explicații. Parcă, spun parcă...

Ce s-a întâmplat?! Nu știam, nu-mi era clar

Ce se întâmplă?

Doctorii

Doctorii au fost chemați la spitale, care pe unde lucrează.

Fără discuții, fără comentarii. Doctorii au plecat. Au lăsat orice făceau, au lăsat timpul liber, au lăsat...”, a mai descris ea momentul.

Imediat după explozii, medicii care se aflau la nuntă au plecat în grabă către spitale, pentru a da o mână de ajutor.

Doctorii au plecat la datorie. Au fost chemați unde era nevoie de ei, atunci când era novoie de ei. Apoi am încercat sa vorbesc la telefon cu prietenii mei, sa-mi spună, să mă lămurească. N-au avut timp: erau la spital, acolo unde este nevoie de ei. Salvează vieți

Doctori, medici în fiecare clipă a vieții. Nu au alte priorități

Doctorii sunt prezenți la datorie.

Mulțumim!”, a scris Maia Morgenstern pe pagina ei de socializare.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite