Rolling Stones își prezintă noul album printr-o reclamă într-un ziar local

0
Publicat:

Trupa Rolling Stones a dezvăluit titlul noului lor album cu ajutorul unei reclame pentru o afacere fictivă de reparat geamuri, publicată într-un ziar local, scrie bbc.com.

Rolling Stones in Cuba FOTO AFP
Rolling Stones in Cuba FOTO AFP

"Echipa noastră prietenoasă vă promite satisfacție", scria în anunț. "Când spui "dă-mi adăpost, îți vom repara geamurile sparte".

Trupa nu a confirmat încă existența celui de-al 31-lea album de studio.

Cu toate acestea, anunțul conținea mai multe indicii: O versiune în miniatură a faimosului logo al buzelor Stones apare ca punct deasupra literei i, iar afacerea de reparat geamuri a fost înființată în 1962, același an în care s-a format trupa.

Se crede că numele companiei, Hackney Diamonds, este titlul noului lor album - și folosește același font ca și albumul Some Girls din 1978 al trupei.

Expresia este un argou local pentru sticlă spartă - mai exact cioburile lăsate pe jos după ce geamurile mașinilor și ale magazinelor sunt sparte în timpul unui jaf.

Anunțul din ziar conține și un număr de telefon la care clienții pot suna pentru a obține o ofertă.

În acest caz, ei aud un mesaj înregistrat care spune: "Bine ați venit la Hackney Diamonds, specialiști în repararea sticlei: Nu vă supărați, reparați-o". Deschidere la începutul lunii septembrie, Mare Street, E8. Înregistrați-vă pentru un apel la www.hackneydiamonds.com. Haideți atunci".

Site-ul oferă fanilor posibilitatea de a se înscrie pe o listă de corespondență, care este administrată de casa de discuri a Stones, Universal Music.

Anunțul a fost observat pentru prima dată de Simon Harper, fondatorul revistei Clash Magazine, care l-a postat pe X / Twitter.

Hackney Diamonds este o veche expresie de argou din estul Londrei pentru sticlă spartă.

Un nou album al trupei Stones ar fi primul lor album de la "Blue and Lonesome" din 2016, care a fost o colecție de cover-uri de blues, și primul lor album cu material original de la "A Bigger Bang" din 2005.

De asemenea, ar fi primul album lansat de trupă de la moartea toboșarului Charlie Watts în august 2021, la vârsta de 80 de ani, după ce a suferit de cancer la gât.

Se știe că starul a înregistrat noi piese de tobe cu trupa înainte de moartea sa.

"Permiteți-mi să vă spun așa", a declarat recent chitaristul Keith Richards pentru Los Angeles Times, "nu ați auzit ultima oară de Charlie Watts".

El a adăugat că sesiunile pentru album au durat mai mult decât era prevăzut din cauza pandemiei Covid-19.

"Dacă nu s-ar fi închis totul, poate că am fi putut termina naibii chestia asta", a spus el.

Cântărețul Mick Jagger a adăugat: "Avem o mulțime de piese gata, așa că atunci când se va termina turneul vom evalua unde ne aflăm cu asta și vom continua."

Separat, s-a raportat că basistul Bill Wyman a fost invitat să se întoarcă în trupă după trei decenii pentru a înregistra un cântec tribut pentru Watts.

În iunie, o sursă anonimă a declarat pentru ziarul The Sun: "Bill nu a mai văzut trupa împreună de ani de zile, dar l-a iubit întotdeauna pe Charlie. Acest disc este cu adevărat un omagiu adus lui Charlie, așa că nu a putut spune nu".

S-a zvonit, de asemenea, că Paul McCartney și Elton John vor apărea pe album, care este produs de Andrew Watt, câștigător al premiului Grammy.

Podcastul Hang Fire al Rolling Stones a declarat că un anunț despre album va fi făcut în septembrie, iar lansarea va avea loc în octombrie.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite