La ce este bun sucul de sfeclă roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Datorită enzimelor şi a substantelor cu proprietăţi antitumorale din compoziţia sfeclei, sucul ei combate cancerul.
Datorită enzimelor şi a substantelor cu proprietăţi antitumorale din compoziţia sfeclei, sucul ei combate cancerul.

Sucul de sfeclă roşie nu are cel mai bun gust din lume, dar are numeroase proprietăţi benefice pentru organism. În urma unor studii recente, s-a demonstrat că sucul de sfeclă roşie este unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru tratarea şi prevenirea tumorilor canceroase.

Sfecla roşie conţine tot complexul de vitamina B şi este o sursă bogată de potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanţi şi fier.  Datorită enzimelor şi a substantelor cu proprietăţi antitumorale din compoziţia ei este utilă în combaterea cancerului.

Cum poţi ţine cancerul la distanţă

Se pare că acest tip de suc dacă este consumat în mod regulat previne şi tratează leucemia şi numeroase tipuri de cancer: pulmonar, de colon, rectal şi gastric.

Specialiştii în domeniu recomandă pentru afecţiunile enumerate o cură de prevenţie a acestora. Se începe cu o lingură de suc de sfeclă pe zi şi să se crească treptat doza până la un pahar pe zi.

În sucul de sfeclă roşie se poate pune şi puţin măr (ca să capete un gust mai bun). Durata unei cure cu suc de sfeclă roşie trebuie să fie trei săptămâni (nici mai mult, nici mai puţin). Apoi, este indicată o pauză de o lună.

Tratează cancerul de plămâni, colon şi stomac

Sucul de sfeclă roşie nu numai că previne cancerul, dar se pare că îl poate trata (în faze incipiente). Acest suc s-a dovedit a fi un adjuvant excepţionl în cancerul de colon, plămâni şi stomac.

Află pe clicksanatate.ro cum să foloseşti sucul de sfeclă contra constipaţiei!

3 alimente care te ţin departe de cancerul mamar

Slăbeşte cu dieta pe tipuri de gust

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite