Cele mai bune leacuri pentru creşterea imunităţii
0Ştiai că o cură cu preparate din plante poate „ţine“ departe răcelile, dar şi alte boli specifice anotimpului rece? Multe dintre remediile bunicii nu numai că întăresc imunitatea, ci au efect energizant asupra organismului.
Sucurile naturale sunt de ajutor
Sucurile din fructe se numără printre aliaţii care stimulează imunitatea datorită conţinutului mare de vitamine şi minerale. Consumate în timpul unei cure, timp de două săptămâni, acestea întărescbariera de protecţie naturală a organismului:
- suc de sfeclă roşie - bei câte o jumătate de pahar după micul dejun şi încă o jumătate după cină;
- suc de varză proaspătă, de spanac, de mere sau de pere – câte o jumătate de pahar pe zi;
- suc de pătrunjel - câte 200 ml pe zi;
- sucul obţinut din 300 g de morcov, 100 g de spanac, 90 g de sfeclă roşie, 80 g de gulii şi 120 g de sparanghel – pe tot parcursul zilei;
- bei câte o jumătate de pahar de lapte în care adaugi seminţe de ovăz sau de secară.