5 mirodenii şi plante utile în lupta contra cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scorţişoara opreşte dezvoltarea tumorilor şi a inflamaţiilor produse de bacteria Helicobacter Pylori.
Scorţişoara opreşte dezvoltarea tumorilor şi a inflamaţiilor produse de bacteria Helicobacter Pylori.

Pentru a preveni cancerul, nu ezita să foloseşti condimente în mâncărurile pe care le prepari. De pildă, piperul are efect antiinflamator, iar scorţişoara inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Usturoiul previne cancerul mamar

Are în compoziţia lui seleniu, sulf, arginină, flavonoide, alicină, datorită cărora ajută în prevenirea mai multor tipuri de cancer cum ar fi cel mamar, de esofag, de stomac, de pancreas sau de colon.

Usturoiul stopează apariţia infecţiilor bacteriene şi stimulează regenerarea celulară.

Scorţişoara previne cancerul pancreatic

O jumătate de linguriţă de scorţişoară consumată în fiecare zi are puterea de a preveni cancerul.

Nu numai că îţi aduce un plus de fier şi de calciu, ci şi opreşte dezvoltarea tumorilor şi a inflamaţiilor produse de bacteria Helicobacter Pylori, cauze posibile ale cancerului de stomac şi pancreatic.

Tinctura de piper încetineşte procesul de dezvoltare a tumorilor

Extractul de piper este utilizat în medicina naturistă ca antioxidant şi anticancer. Tinctura de piper previne cancerul şi inhibă dezvoltarea celulelor canceroase în cancerul de sân. Sunt necesare 12 picături de tinctură în fiecare zi.

Află pe clicksanatate.ro ce alte plante şi condimente te ajută prin combatarea cancerului!

Când nu trebuie să foloseşti uleiul de cocos

Top 3 alimente utile în lupta cu reducerea colesterolului

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite