Pâinea ne îmbolnăveste fără să ştim! Primele simptome pe care trebuie să le iei în calcul. Totul pleacă de la o durere de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boala celiacă este cea mai severă formă de intoleranţă la gluten. Astfel că, dacă nu mergem din timp la medic pentru diagnosticare şi tratament, boala se poate agrava ajungându-se la probleme mari de sănătate.

Intoleranţa la gluten este o afecţiune autoimună declanşată de ingestia de gluten la indivizi predispuşi genetic. Afectează circa 1% din populaţie şi poate debuta la orice vârstă începând cu perioada copilăriei. Florin Bălănică, medic nutriţionist, ne spune cum ne dăm seama dacă suferim de această intoleranţă şi ce putem face pentru a duce o viaţă fără mari probleme.

 Când se declanşează intoleranţa la gluten citeste pe clicksanatate.ro.

Viață sănătoasă

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite