Ingrediente periculoase din pâine
0
Fiţi cu băgare de seamă când luaţi pâine, căci de multe ori pâinea nu are niciun beneficiu în dietă, ea nu conţine nici fibre, nici vitamine, deoarece le pierde în timpul procesării. Dar care sunt de fapt acele ingrediente periculoase din pâine?
Pâinea, alimentul de bază la masă, a devenit şi ea nocivă pentru sănătate. Bineînţeles, nu toată pâinea de pe piaţă este aşa, însă trebuie să ştiţi că pâinea care nu se întăreşte repede, ci rămâne proaspătă şi bună după o săptămână conţine ingrediente periculoase de care trebuie să vă feriţi.
Chiar dacă există o tendinţă de a alege pâine neagră în locul celei albe, din motive dietetice, se pare că nu toată pâinea neagră de pe piaţă este autentică.
Aceasta de multe ori este pâine albă cu coloranţi. Aşadar, fiţi cu băgare de seamă când luaţi pâine, căci de multe ori pâinea nu are niciun beneficiu în dietă, ea nu conţine nici fibre, nici vitamine, deoarece le pierde în timpul procesării.
Trebuie multă atenţie când cumpăraţi pâine, citiţi eticheta înainte şi încercaţi să vă feriţi de următoarele ingrediente nocive organismului: grăsimi vegetale hidrogenate, zahăr, colorant caramel, emulgatori mono şi digliceride ale acizilor graşi şi E 282 (propionat de calciu).
Descoperă pe clicksanatate.ro care sunt ingredientele care apar pe etichetă şi care trebuie evitate