VIDEO Un bărbat a furat o găleată de aur în New York, în mijlocul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere din New York în timp ce a furat o găleată plină cu aur dintr-o maşină de transport al unei bănci, în mijlocul zilei, plimbându-se apoi pe străzi fără a fi băgat în seamă de alţi oameni, relatează „The New York Times” .

Clipul, distribuit public de Departamentul de Poliţie de New York, arată cum bărbatul de aproximativ 40-50 de ani se plimbă timp de câteva secunde în jurul maşinii, pentru a se asigura că nu este observat de paznici.

Suspectul observă aurul nepăzit şi înşfacă o găleată, plecând apoi rapid cu ea în braţe. Încărcătura camionului fusese lăsată nepăzită timp de câteva secunde, timp în care paznicul s-a dus să discute cu un şofer.

Apoi, alte camere de supraveghere îl arată pe bărbat mergând calm prin mulţime, oprindu-se de câteva ori pentru a-şi trage suflul, fără a fi deranjat de alţi oameni. Poliţia locală a declarat că suspectul nu a mai apărut pe camere după câteva străzi. 

În găleata furată se aflau aproximativ 40 de kilograme de foiţe de aur, valorând peste 1,6 milioane de dolari.

Bărbatul nu a fost prins până în momentul de faţă, însă poliţia are informaţii cum că acesta ar fi ajuns în statul Florida; nici aurul furat nu a fost găsit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite