VIDEO Ce face gelozia din femeia la volan: cum a încercat o şoferiţă să-şi omoare iubitul cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Gelozia este boală grea, iar această vorbă din popor se reflectă perfect într-o înregistrare video care o prezintă pe rusoaica Mary Artemyeva, aflată în trafic, în timp ce îşi surprinde iubitul, şi el la volanul maşinii, cu o altă femeie.

Trădarea în dragoste poate avea urmări periculoase, iar acest lucru l-a înţeles Chariton Anisimo, în vârstă de 28 de ani, după ce iubita părăsită recent, Mary Artemyeva (26 de ani) a observat în trafic maşina fostului iubit. Numai că Mary, aflată de asemnea în maşina personală, a văzut că fostul amorez se afla în automobil alături de o altă femeie.

Tânăra a văzut roşu în faţa ochilor şi a început să urmărească maşina fostului iubit hotărâtă să-i dea o lecţie. Bazându-se pe faptul că are o maşină mai puternică, Artemyeva a executat o manevră demnă de filmele de acţiune, a izbit autovehiculul „inamic“ şi l-a scos de pe şosea. Maşina iubitului a ieşit în decor şi s-a lovit de un billboard, toată păţania fiind înregistrată cu telefonul mobil de un alt şofer.

Artemyeva a fost arestată şi riscă să fie acuzată de încălcarea regulior de circulaţie şi tentativă de omucidere. Fostul iubit şi noua sa parteneră au suferit contuzii uşoare şi au fost duşi la spital pentru îngrijiri. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite