Un caz demn de un scenariu de film: profesoara cu gânduri sinucigaşe şi asasinul îndrăgostit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Cazul unei profesoare cu gânduri sinucigaşe pare desprins dintr-un scenariu de film. Femeia a angajat un asasin, dar acesta din urmă s-a îndrăgostit de ea şi a încercat să o convingă să renunţe la plan. Până la urmă, a murit în chinuri groaznice.

Ajunsă la 41 de ani şi dezamăgită în dragoste, Ilkay Sivasli, o profesoară din Istanbul, a decis să-şi pună capăt zilelor. Însă nu a avut curajul să pună în aplicare singură acest plan, ci a angajat un asasin. Ea l-a plătit cu 900 de euro pe Tanju Dogan, un bărbat de 48 de ani, şi i-a dat misiunea să o ucidă.

Bărbatul însă s-a îndrăgostit de ea şi a vrut să o convingă să renunţe la gândurile grele. Însă nu a reuşit şi a dat în cele din urmă curs rugăminţilor ei.

Iniţial a încercat să o stranguleze, dar în van. Apoi a apăsat pe trăgaci, dar femeia nu a murit instantaneu.

„M-a rugat să o împuşc în inimă. Nu am mai rezistat ca ea să mă implore, aşa că am aşezat-o uşor pe pat, i-am pus capul sub o pernă şi am împuşcat-o“, a mărturisit Dogan, potrivit mirror.co.uk.

Văzând-o grav rănită, el a chemat ambulanţa, după care a fugit din apartamentul din Istanbul unde era pus în aplicare planul. Ea a murit în cele din urmă după o oră de chinuri, în timp ce bărbatul a tot sperat că va rămâne în viaţă. A fost arestat la Adana, în sudul Turciei.

Primul suspect în acest caz a fost fostul iubit al femeii. Apoi s-a descoperit că ea se mai întâlnea cu un bărbat, de care s-a despărţit, fapte ce a deprimat-o şi ar fi împins-o să-l contacteze pe asasin.

Pentru a dovedi că spune adevărul, Dogan a pus la dispoziţia poliţiei diverse înregistrări şi mesaje. Într-unul dintre mesaje, femeia îi scria asasinului: „M-am săturat să aştept. Când mă vei ucide?“.

Colegii şi elevii de la şcoala unde Ilkay a lucrat timp de 19 ani s-au arătat şocaţi de circumstanţele morţii profesoarei, scrie mirror.co.uk.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite