Tableta iPad a fost folosită de un pompier din New York pentru a-şi bate soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pompier din New York a fost arestat sub acuzaţia că şi-a bătut soţia cu un iPad. Cei doi au început să se certe, iar el a găsit la îndemână un iPad pentru a o pocni în cap.

Bărbatul agresiv se numeşte Eric Bischoff, are 39 de ani şi a fost arestat în dimineaţa zilei de marţi. El activează ca pompier şi se pare că în timpul liber efectuează teste de rezistenţă pentru produsele Apple chiar pe soţia sa, scrie CBS filiala din New York. Dispozitivul Apple este construit din aluminiu, astfel că se poate ca Bischoff să-l fi găsit numai bun pentru o bătaie de ocazie.

Potrivit declaraţiei ei, ea a vrut să fugă, dar el a prins-o de păr şi a încuiat-o în casă. Contactul acestei familii cu tehnologia nu se opreşte aici. Cei doi se pare că s-au certat din cauza unei fotografii publicate de femeie pe Internet. Autorităţile nu au menţionat ce era în neregulă cu această poză.

Legat de numele Apple a rămas enunţul: „There's an app for that“, cu referire la faptul că magazinul de aplicaţii App Store furnizează foarte multe programe. Probabil ca unul contra violenţei domestice nu a fost la îndemână în cazul pompierului Eric Bischoff.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite