Soţul a divorţat în secret de soţia cu 30 de ani mai tânără ca să-şi pună averea la adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După descoperirea făcută, Cristina, 59 de ani, şi-a dat în judecată soţul care are 90 de ani, Gabriel Villa, pentru a obţine anularea divorţului de care nu a avut habar. FOTO nypost.com
După descoperirea făcută, Cristina, 59 de ani, şi-a dat în judecată soţul care are 90 de ani, Gabriel Villa, pentru a obţine anularea divorţului de care nu a avut habar. FOTO nypost.com

Cristina Carta Villa, de 59 de ani, din New York, SUA, s-a considerat o soţie fericită până în urmă cu câteva luni, când a aflat şocată că bărbatul căruia îi spune soţ a divorţat de ea, în secret, pentru a-şi proteja averea, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

După descoperirea făcută, Cristina şi-a dat în judecată soţul care are 90 de ani, Gabriel Villa, pentru a obţine anularea divorţului de care nu a avut habar. Aceasta speră să împiedice şi vânzarea apartamentului de 1.4 milioane de dolari din New York, casa în care au locuit în peste 20 de ani de căsnicie.

Cristina s-a căsătorit cu Gabriel, avocat şi agent de turism mai bătrân decât ea cu 30 de ani, la scurt timp după ce s-au cunoscut, în 1994, convinsă că este vorba despre dragoste la prima vedere, după cum a precizat femeia pentru publicaţia „The New York Post”.

Au un fiu împreună şi Cristina a trăit toţi aceşti ani cu convingerea că au un mariaj fericit, doar ca acum să afle că soţul a divorţat de ea la numai patru luni după ce şi-au jurat iubire veşnică, divorţul fiind pronunţat în Republica Dominicană, fără a i se cere consimţământul.

Gabriel a invocat „nepotrivirea de temperamente” în cererea prezentată autorităţilor din Republica Dominicană, precizând că soţia i-a făcut viaţa de nesuportat. Acesta a angajat avocaţi ca să-l reprezinte nu doar pe el, ci şi pe soţia sa în faţa judecătorului.

Încă nu s-a stabilit dacă divorţul pronunţat în Republica Dominicană este legal sau nu, însă niciunul din soţi nu a apărut în carne şi oase în faţa judecătorului.
 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite