Penitenţă pentru indecenţă: doi tineri filmaţi în timpul unei partide de sex oral în public, identificaţi de poliţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu format dintr-un irlandez şi o americancă a fost nevoit să-şi ceară scuze în public şi să plătească o amendă de 100 de euro pentru că a făcut sex oral pe o stradă aglomerată din insula Koh Phi Phi, din Thailanda.

Poliţia locală i-a identificat pe cei doi dintr-o înregistrare postată pe internet, făcută în ziua de 18 iulie, la 17:30, ora locală. Femeia de 21 de ani, Nadine, şi bărbatul de 24 de ani, Sullivan, s-au prezentat la secţia de poliţie după ce au aflat că sunt acuzaţi de expunere indecentă şi de comiterea unui act indecent în public.

Autorităţile au organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia cei doi porumbei, care s-a dovedit că sunt studenţi, şi-au cerut iertare după obiceiul local, împreunându-şi mâinile, cu capetele plecate, informează Daily Mail.

Actul sexual a fost filmat în faţa Hotelului Hussin House, iar imaginile o arată pe femeia care stă în genunchi în faţa bărbatului şi îi face sex oral, partida fiind oprită  de un trecător furios.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite