O soţie a divorţat după ce a descoperit o fotografie incriminatoare pe contul de Instagram al unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Rusia spune că a pus capăt căsniciei după ce a descoperit că soţul ei o înşală. Tânăra şi-a dat seama de infidelitate când a văzut din întâmplare o fotografie pe Instagram

Yulia Agranovych a declarat pentru o televiziune din Rusia că îşi verifica feed-ul de pe Instagram când, la un moment dat, a remarcat o poză care i-a atras atenţia.

Agranovych a spus că „nu căutam nimic special, a fost o dimineaţă normală” până ce a deschis aplicaţia şi a dat peste contul deţinut de Vlada Abramovici. Întrând pe contul respectiv, Agranovych a observat printre altele că are mulţi „followers” în comun cu femeia.

Totuşi, una dintre imagini i-a atras atenţia – o vedere din propriul ei dormitor. După ce interesul femeii a crescut, aceasta a găsit multe alte fotografii interesante, inclusiv cu soţul ei.

Agranovych i-a confruntat imediat pe soţul ei şi pe amantă şi a comentat la fotografia compromiţătoare – „Vedere frumoasă din dormitorul soţului meu”.

FOTO Daily mail

image

Iniţial, soţul femeii a negat infidelitatea şi s-a scuzat spunând că Vlada era de fapt prietena unui prieten şi că aceasta făcuse poza după ce bărbatul îşi invitase nişte amici la o băută.

Totuşi, amanta nu a mers mai departe cu minciuna şi a recunoscut pe o reţea socială, fără să-şi ceară scuze, că s-ar fi culcat cu bărbatul. Aceasta a mai scris că „ea e soţia lui, nu a mea, care este problema?” şi referindu-se la bărbat, a întrebat sarcastic - „Este doar o legumă fără liber-arbitru? Nu mă face să râd”. 

După ce nu a mai avut cum să se ascundă, soţul lui Agranovych a recunoscut că s-a culcat şi cu alte femei insistând că nu a fost niciodată „infidel mintal” şi că le-ar fi spus tuturor femeilor că este căsătorit.

Agranovych a decis apoi să caute toate celelalte femei cu care soţul ei se culcase, declarând că „restul fetelor erau mult mai de treabă, iar una dintre ele chiar a început să plângă la telefon, spunându-mi că nu ştia că e căsătorit”.

Într-un final, Agranovych a precizat că doreşte clar să divorţeze şi că este bucuroasă că a descoperit aventura soţului ei înainte să fie prea târziu, întrucât cei doi îşi doreau un copil împreună.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite