Motivul pentru care acest tânăr s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din China, bolnav de cancer în fază terminală, îşi dorea foarte mult să se căsătorească şi a decis să organizeze o nuntă mai puţin obişnuită: s-a însurat cu o păpuşă gonflabilă. Şedinţa foto realizată cu ocazia acestei inedite nunţi a devenit viral pe Internet.

Fotografiile de nuntă, în care tânărul apare în ipostaze pline de tandreţe alături de „soţia” lui din plastic, au devenit imediat cunoscute în China, scrie publicaţia britanică Daily Mirror.

Numele tânărului de 28 de ani nu este cunoscut. Pozele lui sunt însă celebre. El s-a pozat dansând cu mireasa lui gonflabilă sau stând alături de ea în faţa oglinzii.

image

Iniţial, cei care au văzut pozele au crezut că este vorba de o farsă sau de o reclamă ascunsă la un anumit produs. Fotograful care a fost angajat pentru a realiza pozele a povestit însă care este adevăratul motiv al acestei alegeri surprinzătoare: bărbatul va muri curând şi, chiar dacă îşi doreşte foarte mult să se însoare, nu vrea să provoace suferinţă unei femei, lăsând-o văduvă.

Pentru că dorea să aibă parte de o nuntă perfectă, bărbatul a cumpărat o rochie de mireasă şi a angajat un expert în machiaj şi coafură, pentru ca aleasa lui să arate cât mai bine.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite