FOTO VIDEO Un american cu un scrot de 60 de kilograme a murit. Bărbatul suferea de o boală extrem de rară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american în vârstă de 49 de ani, diagnosticat cu o boală extrem de rară, care i-a cauzat mărirea scrotului până la 60 de kilograme, a murit recent, la un an după ce fusese operat pentru aceasta afecţiune, scrie Daily Mirror.

Bărbatul, pe numele său Wesley Warren Jr., a fost nevoit să trăiască mai bine de cinci ani cu o afecţiune ciudată la nivelul scrotului, care se manifesta prin umflarea acestuia cu lichid. După mai multe consultaţii, medicii americani au ajuns la concluzia că bărbatul suferea de „limfedem scrotal”.

Afecţiunea i-a facut viaţa americanului un adevărat coşmar. Pe lângă faptul că nu mai putea avea o viaţă sexuală normală, barbatul trăia un calvar şi pentru acţiuni banale precum urinatul sau mersul. De asemenea, nu putea conduce un autovehicul, iar legarea şireturilor de la pantofi era practic imposibilă.

„Atrageam atenţia oricunde mă duceam. Există o mulţime de oameni care se holbează şi râd de mine, ceea ce îmi face viaţa şi mai dificilă. Îmi e dor să fac lucruri simple, să merg la oficiul poştal sau la supermarket. Este aproape ca şi cum ai fi în închisoare”, spunea Warren Jr.

image

FOTO: Channel 4

Americanul considera că boala a fost cauzată de un accident mai puţin obişnuit, din 2008. Într-o zi, pe când se afla în pat, Warren Jr. s-a întors pe o parte şi şi-a strivit testiculele. „A fost o durere îngrozitoare”, povestea bărbatul.

Medicii i-au prescris antibiotice pentru inflamaţie, însă afecţiunea a evoluat negativ, până când scrotul bărbatului a ajuns la mărimea unei mingi de plajă. După mai multe încercări neresuşite de a strânge bani pentru operaţie, un medic din California a acceptat să îi ofere lui Warren Jr. o intervenţie chirurgicală gratuita pentru îndepărtarea a circa 60 de kilograme de ţesut. Totodată, doctorii au reuşit apoi sa îi reconstruiască organele genitale.

image

Wesley Warren Jr după operaţie. FOTO: Channel 4

Însă după un an de la operaţie, americanul Warren Jr. s-a stins din viaţă în urma unui atac de cord, potrivit Centrului Medical Univrsitar din Las Vegas. „Suntem întristaţi să auzim această veste. A fost un om minunat, care şi-a spus cu mult curaj povestea lui”, au declarat reprezentanţii unui post american de televiziune care a realizat mai multe reportaje despre viaţa lui Wesley Warren Jr.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite