Cea mai amuzantă scrisoare de refuz de la Universitatea Harvard şi povestea din spatele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O scrisoare de refuz semnată de Universitatea Harvard a devenit virală pe Internet. Reprezentanţii universităţii o sfătuiesc pe studenta care a aplicat şi pe care o felicită pentru rezultatele şcolare foarte bune să nu mai folosească în aplicaţiile pentru universităţi expresii din jargonul american precum „dank memes”, „listen here u little slanks” sau „$wagg moneyyyy”.

De asemenea, universitatea îi transmite că înregistrarea audio în care rage timp de 40 de minute nu este „tare” şi că îi vor înapoia copia filmului Grownups 2 semnată de Angela Merkel.

În cele din urmă, Molly McGaan, eleva de liceu din Chicago căreia îi este adresată scrisoarea, a recunoscut pe Twitter că este falsă şi că a publicat-o pentru amuzament într-o revistă şcolară.

Acum, popularitatea de care se bucură gluma o nelinişteşte pe tânără, deoarece Molly McGaan chiar a aplicat la această universitate la care şi-ar dori foarte mult să studieze, potrivit CBC News. Tot ce speră acum este ca reprezentanţii universităţii să guste umorul şi să nu ţină cont atunci când vor analiza adevărata aplicaţie, întocmită în cel mai sobru mod cu putinţă.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite