A vandalizat, în mod repetat, mormântul unui prieten faţă de care a simţit o furie imensă timp de peste 5 decenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spune că timpul vindecă răni, dar cu siguranţă nu este adevărat. Cel puţin în cazul lui Paul E. Donovan Jr., bărbatul care a vandalizat în mod repetat, piatra funerara a unui prieten din copilărie, faţă de care a simţit o furie imensă timp de peste cinci decenii.

În vârstă de 69 de ani, un bărbatul din Phoenixville, Pennsylvania, a pledat vinovat după ce a fost acuzat că a vandalizat o piatra funerară dintr-un cimitir, săptămâna trecută. El a mai fost arestat şi acuzat de furt şi de vandalism în noiembrie 2015, după ce poliţia l-a identificat ca fiind autorul a cel puţin patru acte de vandalism împotriva unei pietre funerare dintr-un cimitir din Whitemarsh.

Ancheta în acest caz bizar a început în martie 2014, atunci când o femeie a raportat că piatra funerară a tatălui ei a fost vandalizată, fiind scris cu spray de culoare portocalie numele Ioan. Pe 29 aprilie 2014, aceeaşi piatra funerară a fost vandalizat într-un mod similar. Apoi, în decembrie, cineva a turnat gudron pe piatra funerară, poliţia fiind determinată să înfiinţeze camere ascunse pentru a prinde făptaşul, scrie arbroath.blogspot.ro.

image

fOTO NBC 10 video screengrab

În cele din urmă, poliţia l-a identificat pe Paul E. Donovan Jr. Motivul pentru care bărbatul făcea aceste lucru s-a dovedit a fi de-a dreptul şocant. Suspectul susţine că în urmă cu 56 de ani, când persoana decedată avea 10 ani, i-ar fi furat bani. Aşa că timp de 56 de ani, a trăit cu această ură.

La momentul arestării sale, Donovan le-a spus poliţiştilor că va plăti orice daune minus cei 300 de dolari, datoria pe care prietenul său încă o are la el, deşi este decedat.

 Săptămâna trecută, un judecător l-a condamnat Paul E. Donovan Jr. la doi ani de închisoare, fiind obligat să plătească daune de1.500 dolari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite