A cheltuit o avere s-arate ca o muiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transexualul încearcă să obţină un trup perfect de femeie, iar pentru a avea un posterior apetisant nu a ezitat să plătească 12.000 de euro. FOTO Daily Star
Transexualul încearcă să obţină un trup perfect de femeie, iar pentru a avea un posterior apetisant nu a ezitat să plătească 12.000 de euro. FOTO Daily Star

Un transsexual italian, dependent de operaţiile de înfrumuseţare, a cheltuit peste 70.000 de euro pentru patru intervenţii de mărire a sânilor, două liposucţii destinate remodelării corporale şi 150 de injecţii cu fileri dermali în zona feţei în speranţa că va arăta ca o femeie.

Fulvia Pellegrino, care are 56 de ani, a început tranziţia către un aspect feminin în anul 2000, chiar dar are are încă organe genitale masculine. A realizat însă că îşi doreşte să fie femeie de la 15 ani, când era un băiat pe nume Fulvio. Transexualul încearcă să obţină un trup perfect de femeie, iar pentru a avea un posterior apetisant nu a ezitat să plătească 12.000 de euro.

Fulvia trăieşte împreună cu soţia sa, Marisa, în oraşul Peveragno şi spune că sunt mai mult ca două surori. Singurul lucru care le umbreşte viaţa este părerea proastă pe care o au vecinii despre ele. 

După 40 de ani în care şi-a negat adevărata identitate sexuală, Fulvia nu vrea să se mai ascundă, mai ales că se bucură de sprijinul necondiţionat al soţiei sale.

„Am crescut într-o familie foarte religioasă, cu oameni înguşti la minte. Nu putem să-i spun tatei ce simţeam. El avea trei băieţi şi numai asta îşi dorea. Mi-am ascuns adevărata fire etalând pasiunea pentru trasul cu arma, maşini scumpe şi participarea la petreceri ca între bărbaţi, unde se bea multă bere”, a mărturisit Fulvia citată de publicaţia „Daily Mail”.

fulvia

FOTO Daily Star 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite