Şi-a aşteptat iubita la aeroport până l-au găsit aproape mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olandezul Peter Cirk, de 41 de ani, a ajuns la spital după ce a stat zece zile în aerportul Changsha din China, fără să mănânce, ca să aştepte o tânără de 26 de ani pe care o cunoscuse pe un site de întâlniri, sub numele de Zhang.

Povestea tristă a iubitului neconsolat a devenit viral pe reţelele sociale din China, unde au fost postate fotografii cu bărbatul din sala de aşteptare. Conform informaţiilor apărute în presa chineză, olandezul a anunţat-o pe fată că vine să o viziteze şi chiar i-ar fi arătat biletul de avion.

Ajuns pe aeroport, bărbatul a aşteptat cu încăpăţânare ca iubita să apară, chiar dacă au trecut zece zile. În tot acest timp, starea de sănătate i s-a deteriorat treptat, iar angajaţii aeroportului şi-au dat seama că trebuie să ia măsuri. 

În cele din urmă, Peter a fost luat de salvare pentru că era extrem de slăbit şi arăta foarte rău. Ulterior, reporterii chinezi au găsit-o pe Zhang, care fusese plecată din oraş, convinsă că olandezul a glumit când a anunţat-o că vine la ea. 

Aceasta a povestit că nu s-a gândit o clipă că bărbatul îşi va lua viză ca să vină în China, mai ales că după ce i-a spus că vine la ea nu i-a mai dat niciun semn de viaţă. 

image

FOTO Facebook 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite