"Vor să mă asasineze! Mă tem să nu fiu otrăvit!" Declaraţie şocantă făcută de cel mai bine plătit fotbalist din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eto'o susţine că este terorizat în ţara sa
Eto'o susţine că este terorizat în ţara sa

Banii ajung adesea să fie motiv de ceartă chiar şi la cel mai înalt nivel. O astfel de experienţă trăieşte camerunezul Samuel Eto o, unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din lume.

Eto'o a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei Je Wanda, din ţara sa natală, că a primit ameninţări cu moartea din partea Federaţiei Cameruneze de Fotbal, după ce a denunţat corupţia din forul fotbalistic din Camerun. Atacantul de 31 de ani al ruşilor de la Anji a mai spus că trăieşte permanent cu un gărzi de corp lângă el. "Nu din snobism, ci din raţiuni de securitate", explică Eto'o, care susţine că totul i se trage după ce anul trecut a criticat proasta gestiune din FCF."Există unii oameni care vor să controleze în continuare banii pe care îi producem noi. Vor să călătorească la clasa 1, să-şi construiască vile uriaşe şi să conducă maşini de lux cu sudoarea frunţilor noastre. Realitatea este că aceste persoane îşi umplu buzunarele", a spus fostul atacant al Barcelonei.

Relaţiile proaste dintre Eto'o şi federaţie au creat situaţii halucinante. "Eu nu mănânc împreună cu colegii de naţională. Mă tem că îmi pun otravă în mâncare. Nici nu-mi iau tricourile date de FCF, ci le cer pe ale mele direct producătorului Puma", a mai spus Eto'o, care a refuzat să joace în ultimul meci amical al Camerunului, împotriva Tanzaniei, pierdut cu 1-0 de "leii neîmblânziţi".

"Şefii FCF vor să mă asasineze", a rezumat atacantul camerunez, care e plătit cu 20 de milioane de euro de Anji, cel mai mare salariu oferit în fotbalul actual. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite