Vlad Chiricheş, lăudat de André Villas-Boas pentru prestaţia de la Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş (dreapta), jucător legitimat la Tottenham Hotspur FOTO Reuters
Vlad Chiricheş (dreapta), jucător legitimat la Tottenham Hotspur FOTO Reuters

După mai bine de două luni de la transferul său la Tottenham Hotspur, Vlad Chiricheş se bucură de aprecierea tehnicianului său, André Villas-Boas.

Una rece, una caldă: aşa se poate descrie situaţia lui Vlad Chiricheş în acest moment. După ce weekendul trecut a acordat un interviu în „The Guardian“, în care întrebat fiind cum se simte purtând banderola de căpitan a echipei naţionale a răspuns că „România nu e o ţară prea mare“ şi şi-a atras critici în rândul românilor, fundaşul are acum parte de laude. În mod indirect, din partea antrenorului său: 

„Echipa se descurcă foarte bine în defensivă, suntem foarte organizaţi şi nu dăm adversarilor noştri prea multe şanse să-şi creeze ocazii, ceea ce e foarte bine“, a declarat  André Villas-Boas pentru site-ul oficial al clubului.

„Am jucat meciuri dificile împotriva lui Cardiff, Everton, Villa şi am câştigat puncte. Cu Everton am luat un punct. Puteam mai mult în repriza a doua, dar având în vedere obiectivele lui Everton, e bine aşa. E foarte important să rămânem printre primele clasate în Premier League“, a completat tehnicianul portughez.
Tottenham ocupă locul patru în primul eşalon englez, la distanţă de cinci puncte de liderul Arsenal Londra, având un bilanţ de şase victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

Cifrele lui Vlad Chiricheş la Tottenham

3 apariţii a bifat fundaşul până acum;

5 ani e valabil contractul cu gruparea engleză;

9.500.000€ este valoarea sa, estimată de Transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite