Vlad Chiricheş, în centrul atenţiei englezilor după victoria României cu Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria României cu Grecia (1-0), în primul meci din preliminariile pentru EURO 2016 l-au adus pe Vlad Chiricheş în centrul atenţiei la Tottenham Hotspur.

Fundaşul român a acordat un interviu pentru site-ul oficial al grupării sale, în cadrul căruia a vorbit despre meciul Grecia - România, disputat duminică, la Atena, în care tricolorii s-au impus cu 1-0. „E o victorie uriaşă pentru noi. Au fost circumstanţe diferite faţă de meciurile de anul trecut şi ne buucrpm că am reuşit să ne impunem acum. Grecia a avut un parcurs bun în preliminariile trecute, însă noi sperăm să construim pe această victorie şi să obţinem un rezultat similar cu Ungaria“.

Vlad Chiricheş a fost aproape de un transfer în Serie A, la AS Roma, însă a rămas la Tottenham, unde se va lupta să ajungă titular. „Trebuie să ne revenim după înfrângerea cu Liverpool şi cred că putem s-o facem. Va fi greu, aşa cum sunt toate meciurile din deplasare, dar cred că suntem mai buni şi că vom câştiga această partidă“, a conchis românul, în legătură cu următorul meci, împotriva lui Sunderland.


FOTO Grecia - România: 0-1. Debut cu victorie pentru tricolori în preliminariile EURO 2016

Reacţii după Grecia - România: 0-1. Piţurcă are un remarcat special: „A jucat extraordinar, dar toţi au făcut sacrificii“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite