Visul frumos s-a încheiat: Capăt de drum pentru Begu şi Niculescu la Melbourne. Le-au învins două campioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu - Begu
Niculescu - Begu

Dacă Simona Halep atacă, joi, finala probei de simplu, în schimb, pentru perechea Begu / Niculescu Australian Open s-a încheiat în semifinale la dublu.

Cele două românce, reunite în acest sezon la dublu, după mai bine de un an şi ceva, au fost învinse de rusoaicele Makarova / Vesnina, campioane la Wimbledon 2017. 

Partida a durat o oră şi 26 de minute şi s-a încheiat cu scorul de 6-4, 6-3. În ciuda faptului că au părăsit turneul, Begu şi Niculescu au fost mulţumite de ce au realizat la Melbourne, după cum au mărturisit pentru prosport.ro.

„Makarova şi Vesnina sunt adversare dificile, e greu de jucat împotriva lor. În primul rând, returnează foarte bine, nu primeşti puncte gratis. Am încercat să le scoatem puţin din zona lor de confort, să încercăm să facem cât mai multe scheme. Din păcate, nu ne-au ieşit. Practic, cred că în primul set am fost foarte aproape, iar totul s-a decis la două, trei puncte“, a explicat Begu. 

Monica Niculescu s-a arătat şi ea impresionată de forţa rusoaicelor. „Au avut un plus faţă de noi peste tot. Şi la serviciu, dar şi la retur au dat bine, foarte înţepat, foarte tare. Makarova a dat serviciul ba plat, ba dădea cu doi, era foarte frustrant, a fost greu. Vesnina, deşi avea vântul în faţă, mi s-a părut că a servit solid, nu prea ne-a dat niciodată serva doi, ceea ce e important la dublu. Şi la voleu a făcut nişte mingi incredibile. Mi se părea că jucam perfect, cumva eram acolo, dar ele terminau punctul, făceau winner“, a explicat Niculescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite