Virginia Ruzici a anunţat că Simona Halep şi-a găsit un nou antrenor pentru sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a concediat pe Wim Fissette, Simona Halep n-a rămas mult timp fără antrenor. Românca a ajuns la un acord cu Victor Ioniţă, tehnician care a pregătit-o în trecut pe Sorana Cîrstea.

Victor Ioniţă este noul antrenor al jucătoarei de tenis Simona Halep. Pe lângă Ioniţă, din staff-ul lui Halep vor mai face parte preparatorul fizic Theodor Cercel şi consultantul Thomas Högstedt. Cei trei se vor ocupa de pregătirea Simonei în sezonul următor, a anunţat Virginia Ruzici.

"Vă aduc la cunoştinţă că, începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ioniţă - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", a informat Ruzici printr-un comunicat oficial.

Victor Ioniţă a mai pregătit-o în trecut pe Sorana Cîrstea, în vreme ce Thomas Högstedt a fost antrenorul jucătoarelor Caroline Wozniacki, Maria Şarapova şi Li Na. Halep a anunţat la începutul lunii noiembrie că a anulat colaborarea cu fostul antrenor Wim Fissette, cu care lucrase pe parcursul anului competiţional 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite