Viorel Simion, noul campion IBF Intercontinental la categoria pană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
viorel Simion

Boxerul român Viorel Simion şi-a trecut în palmares un nou titlu la categoria pană, câştigând vineri seara centura IBF Intercontinental după o victorie de la puncte în faţa belgianului Alexander Miskirtchian, relatează Agerpres.

Simion, în vârstă de 34 de ani, a câştigat partida desfăşurată pe parcursul a 12 runde în urma unei decizii în unanimitate a arbitrilor, care l-au notat pe român câştigător cu scorurile de 120-107, 117-110, respectiv 118-109. Meciul s-a desfăşurat în cadrul unei gale de box organizate la Circul Globus, din Bucureşti.

Viorel Simion deţine şi centura minoră WBF World la categoria pană, în cadrul căreia a mai fost deţinător al centurii WBC International. 

Pugilistul român are acum 20 de victorii şi o singură înfrângere la profesionişti, şi este în cărţi pentru un meci contând pentru titlul mondial IBF – deţinut în prezent de britanicul Lee Selby, în faţa căruia Simion a înregistrat singura înfrângere la profesionişti, într-un meci din iulie 2013.

În cadrul aceleiaşi gale, pugiliştii români Cristian Ciocan şi Bogdan Dinu, ambii la categoria grea, au înregistrat şi ei victorii prin KO. De asemenea, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc, Daniel Bădulescu şi Eronim Arădoaie au obţinut şi ei victorii în meciurile pe care le-au susţinut în cadrul galei de la Circul Globus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite