Viktoria Plzen - Astra 1-2: victoria bunului simţ în faţa nesimţirii. Show marca Alibec în Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neplătiţi de mai multe luni de Ioan Niculae, un patron care a abandonat echipa campioană, Şumudică şi elevii săi şi-au respectat meseria şi au obţinut un succes mare în faţa unei formaţii care ocupă locul 2 în întrecerea internă.

La Astra totul pare că se prăbuşeşte, inclusiv Helmuth Duckadam spunând că, din informaţiile sale, clubul urmează să se închidă, nefiind exclus ca acest lucru să se întâmple chiar în această iarnă.

Cu viitorul incert şi cu jucători care nu şi-au încasat nici acum toată prima pentru câştigarea campionatului, în luna mai, nu e clar ce concentrare mai poate exista la nivelul lotului. Cert e că, joi, în Cehia, Şumudică şi elevii săi i-au dat patronului-ţepar, Ioan Niculae, o lecţie de bun simţ. Giurgiuvenii s-au luptat admirabil, au fost echipa mai bună şi au învins categoric, chiar dacă, la final, diferenţa de pe tabelă a fost de un singur gol.

Alibec a profitat de două erori mari în defensiva gazdelor, ridicând scorul la 2-0 (41, 64). La a doua reuşită, a fost şi vorba de noroc, mingea trimisă de atacantul Astrei fiind deviată în poartă de Horava, un mijlocaş de la Viktoria Plzen. Pe final, gazdele au primit un penalty, Silviu Lung jr a ghicit colţul şi a parat, însă balonul i-a revenit lui Horava care a punctat (86).

Grupa E, joi

Viktoria Plzen - Astra 1-2
Horava 86 / Alibec 41, Horava 64-autogol

AS Roma - Austria Viena 3-3
El Sharaawy 19, 34, Florenzi 69 / Holzhauser 16, Prokop 82, Kayode 84

Clasament: 1. Austria Viena 5p, 2. AS Roma 5p, 3. Astra 3p, 4. Viktoria Plzen 2p

CITEŞTE ŞI:

*Şumudică, în mare vervă: cum şi-a luat şeful peste picior şi câţi bani a câştigat pentru Astra în Cehia. Toate reacţiile

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite