Viitorul a pus pe liber doi jucători: Hagi a renunţat la un fotbalist pe care îl vedea la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un comunicat de două rânduri postat pe siteul oficial al campioanei se anunţă „disponibilizarea“ a doi jucători importanţi din sezonul trecut.

“Fotbaliştii Florin Purece şi Vlad Morar nu mai participă la antrenamentele formaţiei FC Viitorul. Astfel, cei doi jucători au devenit transferabili“, se arată în comunicatul Viitorului.

Chiar dacă nu au fost titulari meci de meci, Purece şi Morar au fost două piese importante pentru Viitorul în sezonul trecut. De altfel, în momentul în care l-a adus pe Purece, Hagi declara: „Le mulţumesc tutror că nu l-a văzut nimeni pe Purece, un mijlocaş ofensiv stângaci care va ajunge la naţională, şi am putut să îl iau gratis“.

În vârstă de 23 de ani, Vlad Morar este la Viitorul din ianuarie, când a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. El jucase anterior la ASA Târgu Mureş, Rapid, Petrolul şi U Cluj.

Purece, 25 de ani, a fost transferat de Hagi în vara anului 2016, jucătorul semnând atunci un contract pe trei ani. Mijlocaşul a mai evoluat la Concordia Chiajna, UTA şi Atletico Arad.

Purece a jucat 30 de meciuri în sezonul trecut  de Liga I şi a marcat două goluri, în timp ce Morar a bifat 14 de partide şi 5 reuşite pentru FC Viitorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite