VIDEO Visul suporterilor s-a împlinit, Mitică a ajuns "la brutărie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că mesajul "Mitică la puşcărie" era interzis pe stadioane, suporterii echipelor de fotbal s-au repliat, trimiţându-l pe Dragomir la brutărie, la cofetărie sau la frizerie.

Dumitru Dragomir n-a fost nicicând un preferat al suporterilor, iar refrenul „La puşcărie, Mitică la puşcărie” s-a auzit frecvent în Ştefan cel Mare, pe Giuleşti, la Craiova sau la Timişoara. Pentru că jandarmii primiseră misiunea să confişte orice banner prin care fostul şeful Ligii era „invitat la răcoare”, suporterii lui Dinamo au avut ingenioasa idee de a schimba puţin mesajul şi au scris pe o pancartă, la un meci cu Mediaşul din 2012: „Mitică la brutărie”.
Zeloşii oameni de ordine s-au repezit în tribune şi au capturat şi acest banner ironic al dinamoviştilor, provocând un val de reacţii negative. „Mitică la brutărie” s-a transformat într-un slogan al campaniilor anti-Dragomir, cu variaţiuni pe aceeaşi temă, Mitică fiind trimis la frizerie sau la cofetărie.

Aflat într-un perpetuu scandal cu fanii Rapidului, Dragomir a decis să fie mai indulgent la un joc şi, în loc să interzică accestul tuturor spectatorilor, a hotărât să permită intrarea femeilor pe „Giuleşti”. Fostul şef al Ligii n-a fost iertat nici de rapidiste, care i-au dedicat un mesaj obscen: „Mitică, se ne pupi la păsărică”.

Pe youtbe a fost lansat şi hitul "Mitică la brutărie", în care s-au folosit fragmente dintr-o emisiune realizată de Victor Ciutacu la Antena 3, avându-l ca invitat pe Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite