VIDEO Primul transfer al lui Ancelotti la Real: are un câine numit Messi şi e fan Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia sosit la Real Madrid, Carlo Ancelotti a dat un tun important pe piaţa transferurilor. L-a adus pe Bernabeu pe un jucător vânat de mult timp de Manchester City, Isco. Mijlocaşul lui Malaga are însă o afinitate pentru marea rivală a Realui, Barcelona!

Manuel Pellegrini, fostul antrenor de la Malaga şi noul tehnician al lui Manchester City, l-a pus pe Isco (21 de ani) în fruntea listei de cumpărături din această vară a “cetăţenilor”. 

Chilianul a fost de altfel cel care-l adusese pe Isco de la Valencia, în 2011, şi avea o relaţie excelentă cu mijlocaşul ofensiv. Doar că Realul a reuşit să-l deturneze pe jucător, din drumul spre Manchester. 

Isco, pe numele real Francisco Roman Alarcon, a marcat trei goluri în cinci meciuri în această lună, pentru naţionala de tineret a Spaniei, care a câştigat titlul european. 

În ultimii ani, mijlocaşul a impresionat în tricoul Malagăi, iar în februarie a debutat şi la naţionala mare a Spaniei. 

Potrivit lui Andy West, un expert al fotbalului spaniol, citat de către BBC, Isco este mare fan Barcelona! Are un câine pe care l-a “botezat” Messi, iar idolul său e Iniesta. 

Isco, care a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid, urmează să efectueze vizita medicală pe 3 iulie şi să fie prezentat pe „Bernabeu”, în aceeaşi zi. 

Real Madrid a plătit 27 de milioane de euro celor de la Malaga pentru transferul mijlocaşului spaniol. 

14 goluri în 69 de partide, în campionat, a reuşit Isco la Malaga

Isco, marcator şi jucător genial

Citeşte şi 

Casillas a rupt tăcerea. Primele declaraţii date de căpitanul Realului despre calvarul la care l-a supus Mourinho

"Inginerul" Pellegrini, numit oficial antrenor la Manchester City. Pleacă Pantilimon?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite