VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns în sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune în setul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep mai are doi paşi până la finala turneului de la Miami, după ce a trecut de Flavia Pennetta (Italia, 28 WTA), adversară pe care a învins-o după trei încercări eşuate. Totuşi, victoria obţinută de Halep a fost marcată de un moment bizar.

Simona Halep e în sferturi, la Miami, acolo unde urmează să o întâlnească pe Sloane Stephens (SUA, 45 WTA). Chiar dacă a trecut de Flavia Pennetta în două seturi pentru a ajunge în următoarea fază a turneului, meciul n-a fost nici pe departe o simplă formalitate.

Într-adevăr, primul set a fost adjudecat uşor de Simona, dar în cel de al al doilea numărul 3 WTA a început cu un game pierdut şi o greşeală neforţată pe serviciul ei. A fost momentul în care a izbucnit nervoasă spre cineva din tribune: „Bate din palmele alea, nu sta degeaba!“.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE A IZBUCNIT HALEP

Cel mai probabil, Halep i s-a adresat unei persoane din stafful ei cu care s-a contrat pe tema încurajărilor şi cu o altă ocazie. Mai precis, în finala de la Indian Wells, la un moment dat, antrenorul Victor Ioniţă a coborât din tribune pentru a dialoga cu Simona în timpul jocului.

Extrem de nervoasă şi atunci, Halep a ascultat sfaturile antrenorului, după care a răbufnit: „Si eu vreau să mă încurajaţi mai tare, să ţipaţi acolo, ca ăştia ţipă de sunt doar ei pe stadion. E greu, dar, mă rog, e OK. E în regula“.

CITEŞTE ŞI:

Suspiciuni de doping? Simona Halep a fost cea mai controlată sportivă din circuitul WTA

Cristian Tudor Popescu explică unde s-a făcut difernţa dintre Halep şi Penetta. "Simona a dat impresia că se uită la un film"

VIDEO Fanii români au ajutat-o pe Simona Halep făcând un gest nesportiv la adresa italiencei

*Simona Halep la Miami: au mai rămas opt. Cum arată tabolul turneului şi cine e Stephens, adversara Simonei din sferturi

*VIDEO Simona Halep la Miami: ce a spus imediat după victoria cu Pennetta şi de ce a făcut un gest bizar în setul doi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite