VIDEO Scandal uriaş după Oţelul-Steaua: gălăţenii acuză vehement arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de la Galaţi, dintre Oţelul şi Steaua, nu a fost lipsit de incidente. La finalul jocului, oficialii gazdelor l-au acuzat pe arbitrul Iulian Dima că a avut un arbitraj părtinitor, reproşându-i neacordarea unui penalty şi eliminarea lui Pintilii la un fault dur asupra un adversar.

În prima repriză a meciului Steaua-Oţelul, arbitrul Iulian Dima a avut mult de furcă. În minutul 24, Pintilii l-a călcat cu talpa pe gambă pe Cooper, dar centralul a dictat doar fault, fără a-i da măcar galben mijlocaşului stelist, deşi se impunea să-l elimine. Tot în prima repriză, la o centrare a gazdelor în careul Stelei, Varela şi Szukala au făcut henţ în interiorul suprafeţei de poartă oaspete, însă Dima a lăsat jocul să continue, spre disperarea gălăţenilor.

În fine, în repriza secundă, mai precis în minutul 82, Pîrvulescu a intrat prin aluncare la Marquinhos, iar Iulian Dima a dictat în primă instanţă penalty, dar s-a răzgândit ulterior, după ce s-a consultat cu asistentul Nagy. Aceste trei faze incriminatorii i-au scos din sărite pe oficialii Oţelului, care l-au acuzat pe arbitru că a oficiat într-o singură direcţie.

Narcis Răducan, directorul sportiv al Oţelului, a comentat la Sport.ro prestaţia arbitrului Iulian Dima: "Am ştiut de relaţia de rudenie a lui Iulian Dima cu soţia lui Marius Ianuli. Au trecut însă vremurile în care ne legam de astfel de lucruri.  Nu mă interesează lucrurile astea atât timp cât se arbitrează corect. Era nevoie de o brigadă cu experienţă. Cred că a fost nefericită această alegerea a arbitrului, cred că este normal să ridicăm vocea."

Edwald Lienen: Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, cred că a văzut toată lumea. A fost un roşu clar la acel fault la Cooper. 

CITIŢI ŞI:

Steaua a obţinut doar un egal în deplasarea cu Oţelul. Gălăţenii au fost salvaţi de un puşti de 17 ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite