VIDEO Asta da o ruşine istorică: CFR, bătută fără drept de apel în Luxemburg! Campioana României s-a făcut de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omrani
Omrani

Fotbalul românesc e tot mai slab de la un sezon la altul, iar urmările acestui declin se văd în competiţiile europene.

CFR Cluj a luat degeaba titlul în Liga I în sezonul trecut. În primul rând, ardelenii nici măcar n-au avut curajul de a-şi propune drept obiectiv accederea în grupele Ligii Campionilor, declarând sus şi tare că ei ţintesc grupele Ligii Europa!

Aşadar, campioana României a fost eliminată în „dubla“ cu Malmo (Suedia) şi pentru că, în realitate, nici nu şi-a propus altceva. Ajunsă în preliminariile Ligii Europa după eşecul cu suedezii, CFR a crezut că se vor califica la pas în faza grupelor.

Asta deoarece sorţii au scos în calea clujenilor, mai întâi, Alashkert (Armenia), iar apoi Dudelange (Luxemburg). De prima formaţie au trecut la pas, cu o dublă victorie, însă cu luxemburghezii s-au făcut de râs în tur.

Joi seara, în deplasare, trupa pregătită de Toni Conceicao a făcut un meci slab şi a fost învinsă fără drept de apel, scor 0-2 (Turpel 67, Sinani 80). Returul se va juca la 30 august, la Cluj, însă Dudelange, care a scos Legia Varşovia (Polonia) în turul precedent, porneşte cu prima şansă la calificare.

VEZI GOLURILE MECIULUI DUDELANGE - CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite