VIDEO AS Roma - Inter: 4-2. Galben-roşii sunt la un pas de liderul din Serie A, iar milanezii la jumătatea clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre AS Roma şi Internazionale Milano, disputat pe terenul celei dintâi echipe, s-a încheiat cu 4-2 în favoarea gazdelor.

Atacantul ivorian Gervinho a fost cel care a „spart gheaţa“ pentru gazde (21'), iar replica a venit prin fundaşul italian Andrea Ranocchia (36'), după o lovitură de cap, în urma unui corner. AS Roma a preluat conducerea din nou la debutul reprizei secunde, graţie apărătorului neamţ José Holebas (47'), vârful argentinian Dani Osvaldo i-a adus pe oaspeţi pe picior de egalitate (57'), însă avantajul a durat doar trei minute, până la reuşita mijlocaşului bosniac Miralem Pjanici cu un şut din interiorul careului (60'), care a şi închis tabela, în prelungirile meciului, transformând o lovitură liberă şi bifând „dubla“ (90+2').

AS Roma ocupă locul secund în Serie A, la doar trei puncte distanţă de liderul Juventus Torino, cu 10 victorii, un egal şi două înfrângeri, iar etapa următoare va întâlni US Sassuolo, pe teren propriu. De cealaltă parte, Internazionale Milano se află pe a 11-a poziţie, având un bilanţ de patru meciuri câştigate, cinci remize şi patru partide pierdute, viitorul adversar fiind Udinese, pe „Giuseppe Meazza“.

Golgheter în Liga I, salvator în Serie A. Datele mutării lui Claudiu Keşerü la Chievo

VIDEO AC Milan - Internazionale Milano, doar egal în derbiul Italiei, fără George Puşcaş în lotul oaspeţilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite