VIDEO Real Madrid a câştigat cu multă şansă la Cordoba. Ronaldo a fost eliminat, Florin Andone a avut o bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat cu noroc jocul cu Cordoba, scor 2-1, din etapa a 20-a a primei ligi spaniole. Madrilenii au fost conduşi, dar au revenit şi au marcat golul victoriei în minutul 89. Atacantul român Florin Andone, de la gazde, a trimis mingea în bară, în vreme ce Cristiano Ronaldo a fost eliminat pentru că a lovit un adversar.

Real Madrid s-a chinuit teribil în deplasarea de la Cordoba, în etapa a 20-a din Primera Division. Micuţa echipă la care evoluează Florin Andone a jucat foarte curajos şi nu a ţinut cont de numele adversarului, ceea ce i-a provocat probleme serioase liderului din Spania. 

Gazdele au deschis scorul prin Ghilas, în minutul 3, din penalty, centralul acordând lovitură de pedeaspă după ce Sergio Ramos a lovit mingea cu mâna în propriul careu. Egalarea a venit în minutul 27, când Benzema a trimis în poartă, după o deviere cu capul a lui Bale. Până la egalare, Cordoba a ratat câteva ocazii mari de a-şi dubla avantajul, dar madrilenii au dovedit încă o dată că în fotbal ocaziile se răzbună. 

În repriza secundă a ieşit la rampă românul Florin Andone, care a profitat de o gafă a lui Varane şi l-a lobat pe Iker Casillas, însă mingea a fost oprită din drumul spre plasă de bara transversală. Aceasta a fost cea mai mare şansă de gol irosită de gazde. 

În minutul 82, Realul a rămas în 10, după ce Cristiano Ronaldo a văzut roşu direct pentru că a lovit un adversar. Cinci minute mai târziu, egalitatea numerică a fost restabilită, după ce Cartabia a văzut al doilea galben pentru un henţ comis în careu. Implicit, arbitrul a dictat penalty, iar Bale l-a transformat în minutul 89 şi a făcut 2-1 pentru madrileni. Acesta a fost şi scorul final al jocului, care i-a adus liderului din Primera trei puncte câştigate cu multă şansă.

Graţie acestui succes, Real Madrid se va menţine pe locul 1 şi după această etapă, indiferent de rezultatul partidei dintre Barcelona şi Elche.

VIDEO Cordoba-Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite