VIDEO Raul Meireles a făcut gesturi homosexuale către un arbitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meireles a fost suspendat 11 etape de Federaţia Turcă de Fotbal FOTO Abola.pt
Meireles a fost suspendat 11 etape de Federaţia Turcă de Fotbal FOTO Abola.pt

La un meci din campionatul Turciei, portughezul Raul Meireles, om de bază al lui Fenerbahce Istanbul, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Decizia arbitrului l-a înfuriat pe Meireles şi l-a împins să făcă gesturi homosexuale în faţa cavalerului fluierului.

Jucătorul lui Fenerbahce a fost scos din sărite de excesul de zel al arbitrului, pe care l-a scuipat mai întâi şi apoi i-a arătat cu mâna gesturi homosexuale. Pedeapsa pe care Federaţia Turcă de Fotbal a dictat-o pentru Meireles a fost de 11 etape de suspendare, decizie care l-a nemulţumit profund pe portughez.

„Mă simt jignit pentru că sunt acuzat că am scuipat un arbitru. Am un copil de opt ani, va puteţi imagina prin ce trece la şcoală? Acest scandal îmi strică reputaţia în ochii copilului meu. Am mulţi prieteni homosexuali pe care îi respect enorm. Gestul pe care l-am făcut cu mâna era adresat arbitrului, care trebuia să înţeleagă presiunea pe care o făceau fanii echipei gazdă. Gestul ăla trebuia să spună că arbitrului îi era frică. Acuzaţiile arbitrului sunt revoltătoare şi defăimătoare”, a spus Meireles despre întâmplarea în care a fost protagonist, citat de sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite