VIDEO Primele imagini cu bătaia dintre stelişti şi dinamovişti petrecută la Paris. Scandalul e departe de a se fi încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii celor două echipe s-au încăierat
Fanii celor două echipe s-au încăierat

Imagine frumoşilor suporteri români care fac spectacol la Paris, susţinând echipa naţională, poate fi afectată de ce au făcut câţiva fani dinamovişti şi stelişti.

Între un grup al Peluzei sud, de la Steaua, şi unul al Peluzei cătălin Hâldan, de la Dinamo, a existat o altercaţie, confirmată de un comunicat de presă emis de Ministerul Afacerilor Externe, care a precizat că Poliţia franceză a reţinut nouă persoane.

Iniţial s-a spus că unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, a fost prins de stelişti şi dezbrăcat până la chiloţi pe străzile Parisului. "Câinii" s-au arătat deranjaţi de această variantă lansată de adversari şi au postat pe internet un clip în care steliştii sunt fugăriţi şi se refugiază într-un bar pe malurile Senei. Dinamoviştii au preecizat că vor continua seria dezvăluirilor cu alte filmuleţe în care să arate că ei au făcu legea la Paris.

De ce trebuie să ne temem de albanezi? Capitolul la care ne sunt net superiori

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite