VIDEO Pantilimon nu a putut evita ruşinea suferită de Manchester City, contra lui Wigan, în Cupa Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Pantilimon titular şi integralist, Manchester City s-a făcut de râs în faţa lui Wigan, formaţia din a doua liga engleză, pierzând cu 1-2 pe teren propriu şi fiind eliminată din Cupa Angliei.

La doar o săptămână după ce a câştigat Cupa Ligii Angliei (3-1 cu Sunderland), Manchester City a fost de nerecunoscut în sferturile de finală ale Cupei Angliei. "Cetăţenii" au cedat neaşteptat în faţa lui Wigan, scor 1-2, chiar pe teren propriu şi au spus adio prematur acestei competiţii. De remarcat este că City a fost eliminată pentru a doua oară consecutiv de Wigan (echipă clasată pe locul 7 în liga secundă engleză). Sezonul trecut, trupa lui Pellegrini pierdea finala Cupei Angliei contra micuţei grupări din nord vestul ţării.

Deşi Pantilimon a fost titular şi integralist la City, nu s-a putut opune celor două goluri reuşite de jucătorii lui Wigan. Jordi Gomez din penalty (27) şi Perch (47) au punctat pentru oaspeţi, în vreme ce pentru "cetăţeni" a marcat Nasri (68), insuficient pentru ca City să evite înfrângerea şi, implicit, eliminarea din competiţie.

Echipele calificate în semifinalele Cupei Angliei: Arsenal, Sheffield United, Hull City şi Wigan.

Programul semifinalelor: Sheffield United - Hull; Arsenal - Wigan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite