VIDEO Neymar, gol superb. Barcelona s-a distrat cu noua echipă a lui Raţ, 6-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar şi Messi au făcut spectacol în meciul cu Rayo. FOTO: Reuters
Neymar şi Messi au făcut spectacol în meciul cu Rayo. FOTO: Reuters

Pe „Camp Nou“, cu Neymar şi Messi în teren, FC Barcelona a spulberat-o pe Rayo Vallecano, penultima clasată din Spania. Răzvan Raţ, transferat în acest weekend la gruparea din Madrid, n-a fost în lot.

FC Barcelona a reuşit una dintre cele mai bune prestaţii sub bagheta lui Gerardo Martino, sâmbătă seara, pe „Camp Nou“, în etapa a 24-a, în faţa penultimei clasate din La Liga. 

Catalanii au marcat rapid, în debutul meciului, prin Adriano (2), iar la pauză conduceau cu 2-0, după prima reuşită a lui Messi (36). 

Argentinianul a reuşit apoi şi „dubla“ (58), fiind schimbat de Gerardo Martino în minutul 74, la scorul de 5-0, Alexis (53) şi Pedro (56) fiind ceilalţi marcatori. 

Cel care a închis tabela a fost brazilianul Neymar, cu un gol senzaţional. Atacantul brazilian a primit un balon la centrul terenului, a trecut de patru adversari, apoi a plasat un şut în vinclu, de la 25 de metri. 

FC Barcelona strânge 60 de puncte şi e pe primul loc, la egalitate cu Atletico (3-0 cu Valladolid), dar cu golaveraj mai bun. 

Duminică va juca şi Real, în deplasare, în derby-ul local cu Getafe, echipa lui Marica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite