VIDEO Meci cu şapte goluri între Liverpool şi Manchester City! Trupa lui Guardiola, la primul eşec al sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester City a suferit prima înfrângere a sezonului. Echipa lui Guardiola a pierdut cu 4-3 derbyul cu Liverpool de pe Anfield.

Liverpool a reuşit ceea ce nicio echipă din Anglia nu reuşise în acest an: să o bată pe Manchester City.  A fost un meci fantastic pe Anfield, încheiat cu victoria cu 4-3 a cormoranilor.

Liverpool a deschis scorul prin Chamberlain, în minutul 9, care a şutat la colţul lung, puternic, din afara careului. City a egalat până la pauză, în minutul 40, prin Leroy Sane, care a finalizat o acţiune personală cu un şut pe scurt.

În repriza a doua, Liverpool a dat două goluri raipde, unul după altul, prin Firmino (59) şi Sane (61), care au speculat două erori mari în apărarea lui City. Mo Salah a făcut 4-1 pentru Liverpool în minutul 68, egipteanul reuşind un lob perfect de la 35-40 de metri.

La 4-1 pentru Liveprool, City a marcat de două ori, prin Bernardo Silva (84) şi Gundogan (90+1), ducând scorul la 4-3. Aguero a ratat şansa egalării la ultima fază a partidei. 

S-a încheiat 4-3 pentru echipa lui Klopp, care a ajuns la 47 de puncte în 23 de partide, locul 3 în Anglia. Cu 62 de puncte, City e lider autoritar. 

VIDEO Golurile partidei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite