VIDEO Meci nebun la Madrid. Real a scăpat miraculos de o înfrângere pe teren propriu dar a avut trei goluri anulate. Barcelona trecut pe primul loc în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a fost la numai câteva minute de o înfrângere în faţa lui Las Palmas, fiind salvată in extremis de Cristiano Ronaldo.

Meciul de pe Santiago Bernabeu a debutat fulgerător, cu un gol al lui Morata în secunda 30, nevalidat pentru o poziţie de ofsaid. Isco a deschis scorul în minutul 8, după o pasă excelentă a lui Kovacic, dar madrilenii s-au văzut egalaţi imediat, la reuşita lui Tana, din minutul 10.

Al doilea gol nevalidat al lui Morata a venit în minutul 11 şi nu a fost acordat tot din cauza unui ofsaid.

După 1-1 la pauză, Bale a ieşit nervos de la vestiare şi a fost eliminat pentru un gest inexplicabil (47). Las Palmas a trecut în avantaj şi pe tabelă în minutul 56, când Viera a transformat cu emoţii un penalty acordat pentru un henţ al lui Ramos, iar 3 minute mai târziu Boateng a făcut 3-1, după ce a primit o pasă de 60 de metri şi a profitat de o ieşire hazardată a lui Keylor Navas.

Elevii lui Zidane au alergat disperaţi după gol şi Sergio Ramos a trimis în bară (62), înainte ca Morata să aibă şi un al treilea gol nevalidat (70). Apoi Real a primit un penalty pentru un henţ (86), iar Cristiano Ronaldo a transformat perfect, cu un şut în vinclu. Peste 3 minute a închis tabela la 3-3, cu o reluare superbă cu capul.

Egalul "galacticilor" a adus-o pe primul loc pe Barcelona, care tot miercuri a trecut cu 6-1 de Sporting Gijon, un meci în care au marcat Messi, Suarez, Neymar, rakitic, Paco Alacer şi autogol Rodriguez.

Real Madrid are un meci mai puţin, restanţa din deplasare cu Celta Vigo. Meciul direct dintre Real Madrid şi Barcelona va avea loc pe 23 aprilie, în capitala Spaniei.

În acest moment clasamentul arată astfel: 1. Barcelona 57 p, 2. Real Madrid 56 p, 3. Sevilla 52 p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite