VIDEO Manchester City-Chelsea 1-1. Lampard s-a răzbunat pe fosta sa echipă, pe care a privat-o de o mare victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lampard a marcat împotriva lui Chelsea în derby-ul cu Manchester City
Lampard a marcat împotriva lui Chelsea în derby-ul cu Manchester City

Chelsea a condus cu 1-0 pe terenul lui Manchester City, dar s-a văzut egalată cu cinci minute înainte de final chiar de fostul ei căpitan, Lampard, plecat în această vară la New York City, dar împrumutat la echipa lui Pellegrini.

Derby-ul etapei a 5-a din Premier League a pus faţă în faţă două formaţii cu pretenţii la câştigarea titlului, Manchester City şi Chelsea. Dacă "cetăţenii" sunt campioni en-titre, trupa lui Mourinho vrea să întrerupă în acest sezon hegemonia lui City în Anglia. 

Prima repriză a fost echilibrată, niciuna din cele două formaţii nereuşind să înscrie. Repriza secundă a fost mult mai atractivă. Prima fază importantă s-a petrecut în minutul 66, când Zabaleta a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Cinci minute mai târziu, oaspeţii au deschis scorul la capătul unei acţiuni şnur: Costa a driblat doi adversari, i-a pasat în bandă lui Hazard, care a centrat perfect pentru Schurrle, iar nemţul a împins mingea în plasă.

VIDEO Manchester United s-a făcut de râs cu Leicester, deşi a condus la pauză. Chiricheş a dezamăgit iar la Tottenham

Jucătorii lui Pellegrini s-au aruncat în atac după deschiderea scorului, iar golul a venit târziu, în minutul 85. Kolarov a centrat, iar Lampard, fostul căpitan al lui Chelsea, împrumutat la City, a şutat din cădere şi l-a învins pe Courtois. Chiar dacă nu s-a bucurat pentru gol, Lampard, care acum este jucătorul lui New York City, în MLS, s-a răzbunat pe fosta sa echipă, care nu l-a pus pe liber în această vară.

În urma acestui rezultat, Chelsea rămâne lider în Premier League, cu 13 puncte din 5 meciuri, în vreme ce City urcă pe locul 6, cinci puncte în spatele londonezilor. 

VIDEO Manchester City - Chelsea 1-1

Rezultatele etapei a 5-a din Premier League:

Leicester - Manchester United 5-3

Tottenham - West Brom 0-1

West Ham - Liverpool 3-1

Aston Villa - Arsenal 0-3

Burnley - Sunderland 0-0

Newcastle - Hull 2-2

Swansea - Southampton 0-1

QPR - Stoke 2-2

Manchester City - Chelsea 1-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite